Во декември 4 нови милионери со Државна видеолотарија на Македонија

прочитај

31.12.2016

Најголемиот Милионер џек пот вреден 1.794.419 е освоен во Кичево

прочитај

09.12.2016

Рекорден Милионер џек пот вреден 1.704.704 освоен во Драчево

прочитај

30.11.2016

Новиот Милионер џек пот вреден 1.439.448 е освоен во Скопје

прочитај

09.11.2016

Милионер џек пот вреден 1.439.321 освоен во Битола

прочитај

02.11.2016

Скопјанец е нов милионер на ДВЛМ со освоени 1.391.701 денари

прочитај

26.10.2016

Јакимче Бајев од Кратово, најнов милионер на ДВЛМ

прочитај

18.10.2016

Прилепчанец најнов член на семејството милионери на ДВЛМ

прочитај

06.10.2016

Септември месец на најголеми добивки Милионер Џек Пот

прочитај

30.09.2016

Нов милионер на ДВЛМ во Тетово,освои 1.326.373 денари

прочитај

22.09.2016

Близнаци станаа милионери со 1.444.507 денари

прочитај

14.09.2016

1.484.312 денари, најголемата добивка Милионер џек пот

прочитај

09.09.2016

Млад кратовчанец е најнов милионер на ДВЛМ

прочитај

30.08.2016

Демири најнов милионер на ДВЛМ

прочитај

24.08.2016

ДВЛМ ја доби првата дама милионер

прочитај

05.08.2016

Државна видеолотарија овозможи учество на млади хемичари на Олимпијадата во Тбилиси

прочитај

29.07.2016

Играј за забава на плажа

прочитај

26.07.2016

Никола стана милионер благодарение на Милионер џек пот на Државна видеолотарија

прочитај

21.07.2016

Павле П. од Штип во очи на својот именден освои 1.311.708,00 денари Милионер џек пот

прочитај

18.07.2016

Државата лани заработи речиси милион евра од обложување преку интернет

прочитај

27.03.2016
Архива: 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015