Државна видеолотарија издвои 6.150.000 денари за македонските кошаркари

прочитај

17.12.2019

Костадинов Ристо освои рекорден Милионер џек пот во декември, вреден 1.764.482,00 денари

прочитај

11.12.2019

Државна видеолотарија во крводарителна акција, засилена од неколку јавни личности

прочитај

06.12.2019

Државна видеолотарија се вклучи во иницијативата „Спортска канцеларија“

прочитај

21.10.2019

Јули го заокружуваме со успешна реализација на нашите цели

прочитај

31.07.2019

Адријан Вучетиќ од Струмица освои Милионер џек пот

прочитај

10.05.2019

Државна видеолотарија со донација за скијачкиот клуб Пелистер од Битола

прочитај

26.03.2019

Четвртиот милионер од Брвеница е Марјан Силјаноски

прочитај

28.02.2019

Миле Тодоровски од Новаци освои 1.590.614,00 денари

прочитај

27.02.2019

Државна видеолотарија ги поддржа младите физичари

прочитај

08.02.2019

Трајче Иванов го освои најголемиот Милионер џек пот вреден 1.791.299,00 денари

прочитај

16.01.2019
Архива: 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015